PROJECT DESCRIPTION

The architectural design of Deloitte’s offices seeks to promote greater accessibility among the working people. Continuing this design, there are 23 meeting rooms for company personnel, located in the perimeter of the building; then follow the open workspaces to reach the offices of Partners.

The reception is a central space, combining walls with lacquered linings, wood chapels and skies with barrisol. Around the reception are the meeting rooms for clients. In the work areas the exposed mezzanine slab and the concrete floor, there are walls with lacquered finishes, laminate flooring, as well as vinyl finishes.

The most striking space is the cafeteria and the staff rest area. This area has a pool table, screens, video games, as well as all the comforts of a normal cefetería. The more than 3000m2 of offices open workspace for more than 400 people.

PROJECT DETAILS

Categories:
Client: Deloitte
Location: La Ribera de Belén
Surface Area: 3300 m2
Completed: 2014

Do you want more information about our services?